Допомога з налаштування ЕЦП в КП АРМ “Автошкола”

Допомога з налаштування ЕЦП в КП АРМ “Торгівля КТЗ”
18 Липня, 2016
Обов’язковість ЕЦП при передачі електронних документів до НAІС
22 Липня, 2016

Шановні абоненти АРМ «Автошкола»!

 

Ви звертаєтесь до нас по допомогу з налаштуванням ЕЦП. Незважаючи на те, що ця послуга не є нашим обов’язком (це обов’язок Вашого системного адміністратора або того ЦСК, у якого Ви отримували ЕЦП), ми надаємо Вам технічну підтримку.

 

Але у зв’язку з великою кількістю звернень одночасно та масовою відправкою Ваших сертифікатів саме в останні дні, наш Call-Centre не може допомогти великій кількості абонентів одночасно, так як усі лінії упродовж дня зайняті дзвінками.

 

Саме тому ми розробили програму-утиліту, яка допоможе Вам самостійно та дуже просто налаштувати ЕЦП для роботи в КП АРМ «Автошкола».

 

Завантажити Інструкцію з налаштування ЕЦП

Завантажити Програму-утиліту «DIO_CONFIG»

 

УВАГА! Запускати цю програму потрібно після того, як ми додамо Ваш сертифікат до КП АРМ «Автошкола» і лише один раз. Також перед запуском утиліти закрийте усі браузери (Chrome, Mozila, Opera та інші).

 

Ви можете дізнатись, що Ваш сертифікат доданий, якщо при вході в програму або при підписі документа у Вас з’явиться вікно для вводу пароля від електронного ключа

 

Якщо дане вікно не з’являється, але Ви не можете увійти в АРМ “Автошкола” і видає помилку пов’язану з Java – це значить, що Ваші сертифікати вже додані, але Ви не можете використовувати ЕЦП без Java.

 

Встановити, оновити та налаштувати Java Ви можете завантаживши нашу Інструкцію з налаштування Java